09.09.2015 - Prezentacija i obuka kupaca i partnera od strane tri najveća i najozbiljnija proizvodjača iz domena IP video nadzora.

banner

Avigilon – Kanada: proizvodjač IP kamera i softvera

Reichle & De-Massari – Švajcarska: proizvodjač pasivne mrežne opreme

Allied Telesis – Japan: proizvodjač aktivne mrežne opreme

Tema okupljanja i edukacije bila je težnja naše firme da svojim kupcima prezentuje poslednju tehnologiju firme Avigilon, Kanadskog proizvodjača ip kamera, snimača i softvera. U ponudi su kamere od 1 megapixel-a pa sve do 25 megapixel-a i focus ove firme je na vertikalnim tržištima kao sto su firme, stadioni, raskrsnice, železnice. Od ostalih proizvodjača ih izdvaja kvalitetna analitika koja je ugradjena u svaku kameru, visok kvalitet kao i pristupačna cena za naše tržište.

Zatim prezentacija opreme standardno visokog kvaliteta Švajcarske firme Reichle & De-Massari koja nam mnogo pomaže u izgradnji najkvalitetnijih sigurnosnih sistema i prezentacija dobro poznate opreme firme Allied Telesis koja nam, kao našem partneru obezbedjuje najbolju aktivnu mrežnu opremu koja garantuje siguran i dugotrajan rad svih naših sistema.
Velika poseta i veoma pozitivni komentari od strane naših partnera govori o rešenosti, kapacitetu i edukovanosti našeg tima i naše firme da učestvuje i pobedjuje u segmentu većih projekata.

Zahvaljuemo našim partnerima sa obećanjem da ćemo ovakva dešavanja mnogo češće organizovati.